Skip to main content

Ontmoet SINH™ bij Material Xperience 2017!

Jahoor! Het is tijd voor ’s lands grootste en meest inspirerende materialenevenement. Van 6 februari t/m 10 februari 2017. Dit keer gehouden in het hart van ons land, in de Jaarbeurs in Utrecht wel te verstaan. En het mooie is…
Wij zijn als exposant van de partij en hebben gratis toegangskaarten voor je beschikbaar!

 

Wat is Material Xperience 2017?

De bedoeling van het Material Xperience event is dat de bezoeker letterlijk in aanraking komt met materiaal. In feite gaat het erom dat alle, naja eigenlijk bijna alle zintuigen geactiveerd worden. Je kunt het materiaal zien, ruiken en voelen. Dat doen wij dus ook met onze materialen!

Some facts:

  • Meer dan 100 exposanten!
  • 250 nieuwe materialen!
  • Inspirerende sprekers!
  • Netwerken!
  • 4 segmenten: Daken & Gevels, Wanden & Plafonds, Vloeren en Digitale Technologiën
  • More facts!

 

Ons materiaal bij Material Xperience 2017

Wij willen architecten, designers en afbouwers kennis laten maken met magnesiumoxide, oftewel MgO plaatmateriaal. Nu zul je wel denken… Wat is dat?

Om daar een antwoord op te krijgen, nodigen wij je uit bij onze stand op de Material Xperience 2017 beurs. Zo kom je te weten wat MgO plaatmateriaal is en hoe dit toegepast kan worden als (bouw)materiaal. Daarnaast presenteren wij onze nieuwste “groene” productinnovaties en kun je kennis maken met de mensen achter Withindia Building Solutions van SINH™.

Wil je er ook bij zijn?

Dat kan! Wij hebben entreekaarten beschikbaar én nog helemaal gratis ook.
Het enige wat je moet doen is op de banner klikken en je wordt doorgeleid naar de registratie. Binnen 2 minuutjes is het geregeld en kun je bij dit fantastische evenement bijwonen!
En kom uiteraard ook eventjes langs op stand nummer D6. Klik op onderstaande afbeelding voor een vergroting.

 

Laat je inspireren door nieuwe kennis op te doen, contacten te leggen en nieuwe materialen te ontdekken. Neem alvast een kijkje op onze website of op onze Social Media kanalen om meer te weten te komen over onze
MgO-oplossingen!

sinh-board-sinh-bij-material-xperience-2017

BouwBeurs 2017

Tegenover Material Xperience is ditmaal ook de BouwBeurs. Heel handig natuurlijk, zo sla je twee vliegen in één klap. Ben je van plan naar de Bouwbeurs te gaan en wil je graag ook een kijkje nemen op onze beurs? Dan hebben wij een gratis entreekaart voor je! Tevens zullen wij ook de Bouwbeurs bezoeken. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.

Tot ziens bij stand D6 in Utrecht bij #MX2017!

 

Blog: Pablo Heiliegers

Author Jan Engels

More posts by Jan Engels

Leave a Reply

GermanDutch