Projecten

Renovatie aan de Schieweg in Rotterdam

Volledig gestript en opnieuw opgebouwd

Vier gebouwen zijn gerenoveerd aan de Schieweg in Rotterdam. De gebouwen zijn volledig gestript en herbouwd met duurzaam bouwmateriaal en een duurzame energievoorziening. MAGOXX Platen vormden de basis hiervoor. De houten balklaag tussen elke vloer heeft onderaan een MAGNOXX Plaat van 9 mm, dat een brandwerendheid van 60 minuten bereikt. Tussen de balken is 50 mm steenwol. De vloeren bestaan uit een MAGOXX Platen van van 24 mm, met vloerverwarming over de hele vloer, ter plaatse gefreesde groeven. De vloerverwarming is bedekt met een MAGOXX Plaat van 4 mm en een dekvloer.

Het gemak en de flexibiliteit

MAGOXX Platen zijn gekozen vanwege het gemak en de flexibiliteit die MAGOXX Platen bieden. In oude gebouwen heb je te maken met verstoringen, geen rechte hoeken en diepteverschillen. MAGOXX Platen kunnen kan eenvoudig worden bewerkt en toegepast, waardoor dit probleem een stuk eenvoudiger te overbruggen is.

Klinker-look in Giethoorn

Klinkers op MAGOXX-Board gelijmd

in Giethoorn besloot een huiseigenaar vorig jaar rond deze tijd zijn gele klinkers een tweede leven te geven door ze te zagen en op MAGOXX®Board te lijmen.

Woning met spuitkurk

Gevel van MAGOXX-Board bedekt met spuitkurk

Deze woning in Horst heeft een unieke uitstraling gekregen dankzij MAGOXX-Board dat aan de voorgevel prachtig is afgewerkt met donkergrijs spuitkurk.

Benieuwd naar MAGOXX-Board? Vraag geheel vrijblijvend een sample aan!

Wandelementen prefab woningen in België

Keramische steenstrips op MAGOXX-Board

Voor 5 prefab woningen in België zijn sandwichpanelen met 6mm MAGOXX-Board gebruikt. d.m.v. volvlakse verlijming zijn keramische steenstrips aangebracht op de wanden.

Natuurstenen gevel nabij Zwarte Meer

Natuursteen op MAGOX-Board façade

Bij dit gave project zijn 12 mm dikke Magoxx-board façade platen gebruikt. Hierop is vervolgens natuursteen d.m.v. Innotec Powerbond op vastgelijmd

Hotel CityHub Amsterdam en Rotterdam

Opvallend hotelconcept

Het Amsterdam CityHub hotel, geopend in 2015, is de eerste locatie van een nieuw, spraakmakend hotelconcept. Het wordt gezien als de toekomst voor budget hotels. Traditionele hotelkamers zijn omgetoverd tot futuristische kamers, het receptiepersoneel is vervangen door een app met een chatfunctie en gasten openen deuren met een digitale polsband. Dat maakt dit concept ideaal voor de reisminnende generatie “Y” die opgroeide met technologie en online media.

Tweede CityHub in Rotterdam

Begin 2018 opent de tweede CityHub zijn deuren in Rotterdam. SINH Building Solutions is de trotse leverancier van de basismaterialen voor de opvallende slaapplaatsen in dit hotel. MAGOXX Platen die zijn verwerkt in SIP-panelen bleek het ideale product om deze ruimtes te ervaren. Ondanks de dunne wanden (33 mm) krijgen de gasten voldoende nachtrust dankzij de uitstekende geluidsisolatie die de SIP-panelen bieden. Bovendien bieden MAGOXX Platen de hoogste brandwerendheidsklasse (A1), zodat de veiligheid van de gasten gegarandeerd is.

Kijk voor meer info CityHub Rotterdam